Carlos, Nándi, Pálcika

Három vizsla életéről, akik természetesen mind egyéniségek.

Friss topikok

  • kisica: Hiányoznak a hírek :( (2013.05.21. 21:17) Húsvétra hangolva
  • kisica: Ige - igen, még szeretnénk képeket, híreket! <3 (2013.03.04. 12:46) Meglepetés
  • kisica: Olyan jó olvasgatni és nézegetni a blogotokat. Hiányoznak az új bejegyzések :-( (2012.12.28. 12:12) Ágymelegítő
  • _Vezo_: A körte szezon :D :D :D (2012.07.24. 11:48) In flagranti
  • kolytyi: Itt a Kutyaolimpia!!! (vagy Kutyolimpia?): www.declansdogsblog.co.uk/2012/06/are-you-startin-to-g... (2012.06.22. 11:00) Indiszkrét

Linkblog

Utolsó kommentek

  • kisica: Hiányoznak a hírek :( (2013.05.21. 21:17) Húsvétra hangolva
  • tarkakutya: @kisica: igen, készülődik! Már elkezdte az új bundáját növeszteni. (2013.03.20. 07:51) Húsvétra hangolva
  • kisica: Nagyon jó, kis húsvétváró képek! :D Köszönjük! Tökéletes úr készül is már az Ő Ünnepére? (2013.03.19. 20:06) Húsvétra hangolva
  • kisica: Ige - igen, még szeretnénk képeket, híreket! <3 (2013.03.04. 12:46) Meglepetés
  • kolytyi: Még, még, ennyi nem elég! Gyorsabban, gyakrabban, többet!!! És ilyen szépeket! :-) (2013.01.11. 19:23) Meglepetés
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Azt gondolom, az a legkevesebb, hogy bemásolom a hírlevelet.  

Kedves Futrinka-barátok!

 

Először a nagy hír: Már nyomdában a 2012-es vizslás falinaptár!

Lassan-lassan beköszönt a tél, de mi nem tehetjük meg, hogy hibernálódunk tavaszig: ezernyi tennivalónk van, sok minden történik velünk. Új védencek jönnek, régiek gazdához költöznek, s közben szervezzük a jótékonysági Mikulás ünnepünket, a karácsonyi kézműves vásárunkat. Mintha már fahéjas narancs illatot hozna a levegő... Lehetséges, hogy ilyen közel lenne már a Karácsony?

AMIKOR FORTUNA NEM ÁLL MELLÉNK

Az utóbbi időben több szavazós versenyen is kértük a segítségeteket. A mai nappal úgy tudjuk, hogy egyiken sem nyertünk. Pedig mennyi energia volt benne. Köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott. Ha ez tárgyi nyereménybe nem is honorálódott, nekünk mindenképpen nagy segítség volt. Annyian álltatok mellénk, nekünk nagyon sok energiát ad egy ilyen támogatói háttércsapat. Köszönjük.

És még egy: van egy olyan pályázat, ahol nem szavazni kell, így elég nagy esélyünk lehet akár az 1 millió forintos nyereményre. Mi még reménykedünk. Íme:

 

AZ IDEI UTOLSÓ ESÉLYÜNK

Kaptunk még egy esélyt. A Tigáz meghosszabbította a fotóbeküldő versenyét. És már nem csak Tigáz fogyasztók indulhatnak! Kérlek, hogy ha van bármilyen önkéntességgel kapcsolatos fotód (nem kell, hogy Futrinkás legyen), küldd be és a lap alján nevezz meg a Futrinka Egyesületet kedvezményezettként. Nekünk hatalmas lehetőség lenne! Ez az utolsó esélyünk, hogy olyasmit kapjunk, ami megkönnyíti a telünket, a kutyáink életét!

https://www.tigaz.hu/tarsasagunk/fotopalyazat

 

KUTYA VAGY GYEREK? MINDKETTŐ!

Minden év végén a kutyákkal kapcsolatos munkánk mellett rászoruló emberek/gyermekek számára gyűjtünk, s emellett egy-egy társadalmi problémára is felhívjuk a figyelmet. Idén az ózdi Van Helyed Alapítvánnyal közösen a Hétes-telepen szeretnénk örömet csalni a kicsik arcára. A cél: 250 mikuláscsomag összeállítása.

Az oda születő gyermekek nem tehetnek arról, hogy nyomorúságos körülmények között élnek, nincs víz, villany, fűtés, sokszor élelemre sem futja, de aki oda született, az a világ végére ért, számára már a kezdeteknél elveszett a lehetőség.  Olvasd el kezdeményezésünket és tarts velünk, vagy csak terjeszd a hírünket:

http://futrinka-alap.blogspot.com/2011/11/mikulasunk-ozdra-megy-segitsetek.html

A tavalyi adományozásunkról készült kisfilmünket itt láthatjátok:

https://www.youtube.com/user/FutrinkaAssociation#p/u/28/_uPPYln5PA0

 

VIZSLÁS FALINAPTÁR

Végre elkészült, végre nyomdában van, végre napokon belül a kezünkben lesz és hamarosan a falakra is felkerülhet!

Igen, ismét készítettünk vizslás falinaptárt azoknak, akik ezeket a csodálatos, értelmes lényeket 12 hónapon át szeretnék csodálni. Minden hónap más meglepetést tartogat: kedves, vidám, kölyökkutyás, vizes hónapok ölelik át az évet, ha ezt a naptárat akasztod a falra! Sajnos limitált a darabszám, így a leggyorsabbaknak tudjuk adni.

http://futrinkautca.hu/vizslas_falinaptar_2012.html

 

TALÁLKOZZ VELÜNK!

November 19-én szombaton 5 és 7 között találkozhatsz velünk az Potala Teapalotában. Lesz nálunk határidőnapló, mindenféle póló és – ha marad – vizslás falinaptár is!

Helyszín: http://www.potalateapalota.hu/

Ezt az alkalmat azért szeretnénk, mert sokan kérdezték, hogy hol adhatják le kézműves tárgyaikat, adományaikat. Többen belvárosi átvételt kértek a naptárakhoz és talán nekünk is egyszerűbb a hétvégén átadni többeknek, mint hét közben, civil munkánk mellett egyesével megoldani ezeket a találkozókat. Ahogy mi is, mindenki a lehető leghamarabb szeretné már kézbe fogni az igényes tárgyainkat.

Szívesen várunk mindenkit, aki csak beszélgetni szeretne, azt is! Ha szeretnél Tárnokra kijuttatni használt plédet, kutyatápot, vitaminokat, akkor nem kell addig kocsiznod, most is megteheted.

A naptárak mellett pólókat is viszünk magunkkal, ha valaki szeretné megnézni, lesz rá lehetősége.

Azoknak akik jönnek: Több helyszínt is megkerestünk, a Potala volt az, aki nyitott volt egy ilyen átadós –találkozóra. Sőt, hogy kicsit megismertesse a helyet azokkal, akik még nem jártak ott: A teázó minden helyszínen bejelentkezőt meghív egy ingyen teára! Köszönjük nekik!

 

MIT AJÁNDÉKOZOL KARÁCSONYKOR?

Én már évek óta kétszer okozok örömet a karácsonyi ajándékokkal. Olyan meglepetéseket veszek családomnak, ismerőseimnek, amik igényesek, szépek, de közben hasznosak is. Aminek én is örülnék.

Ezek mind olyan tárgyak, amiket jótékonysági vásárokon szerzek be, vagy adományért kapom cserébe. Így nem csak a szeretteimre gondolok az ajándékozáskor, de egy nonprofit szervezetnek is segítek!

Jótékonysági vásárunkra már többször utaltunk. Több mint 100 tárgy érkezett felajánlásra, mind izgalmas, érdekes, gyönyörű darabok! A licit nemsokára indul és december közepéig tart. Hamarosan jelentkezünk a részletekkel!

Köszönjük mindenkinek, aki gyönyörű tárgyakkal segíti a fajtamentés munkáját!

 

Ha már idejekorán szereted beszerezni az ajándékokat, akkor Futrinkás tárgyaink közül is választhatsz kedvedre:

http://www.futrinkautca.hu/polo.html

http://www.futrinkautca.hu/hataridonaplo_2012.html

 

GYERE VELÜNK KUTYÁZNI!

Hamarosan beáll a hideg és egyre kevesebb látogató érkezik Tárnokra. Pedig kutyáink télen is ugyanannyira vágynak szeretetre, simogatásra, egy kis sétára.

Akinek van kedve, bármikor csatlakozhat a rutinos „tárnokozókhoz” kennelt takarítani, de akár csak sétáltatni, kutyát szocializálni. Minden segítségnek örülünk. A Sétanapnak és a Barkácsnapoknak nagy sikere volt, s bár nem hetente szervezünk ilyen kiemelt eseményt, Benneteket minden hétvégén szívesen látunk!

Olvasd el vidám cikkünket:

http://futrinka-alap.blogspot.com/2011/11/aztan-froccsen-az-arcomra-es-kicsit.html

TACSKÓ GYEREKEK

Babyboom történt a Tacskó fajtamentésnél. A kiskutyák mindig aranyosak!

http://tacskosos.blogspot.com/2011/10/babyboom-gazdat-es-tamogatokat-keresunk.html

 

 

NEKTEK ÍRJUK - RÓLUNK!

Kövessétek figyelemmel, hogy mi történik a Futrinkásoknál:

Futrinka blog:

http://futrinka.freeblog.hu/

Magyar vizsla fajtamentés:

http://vizslanaplo.blogspot.com/

Német dog fajtamentés:

http://nemetdogsos.blogspot.com/

Tacskó fajtamentés:

http://tacskosos.blogspot.com/

Egyéb fajtatiszta és keverék kutyák:

http://futrinka-alap.blog.hu/

http://futrinka-alap.blogspot.com/

Keressetek bennünket a facebook-on is!

 

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, AKI TÁMOGATJA MUNKÁNKAT!

Futrinka Egyesület

www.futrinkautca.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsivla.blog.hu/api/trackback/id/tr113366367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása